Over Ons

MusTec, de firma achter de MusTec HD

MusTec is een Nederlands medisch technologisch bedrijf met een visie om behandelaars beter inzicht te geven in het resultaat bij interventies, waardoor ook de patiënt onderbouwd inzicht krijgt in het merkbare behandel-effect. Onderzoek door meten zorgt voor efficiëntie en geeft kostenbesparing van zorgbehoefte.

MusTec HD is het eerste product wat door MusTec is ontwikkeld.
De ontwikkelaars van MusTec –meer dan 25 jaar werkzaam in het domein Musculoskeletaal – hebben hun expertise bijeengebracht om de MusTec HD te maken. Klanten vinden dat het een succesvol en innovatief product is geworden. MusTec HD wordt nu succesvol in meer dan 12 landen in de wereld gebruikt en meer landen zullen spoedig volgen.

MusTec ontwikkelt gestaag door aan nieuwe producten als aanvulling op deze MusTec HD icoon.

Onze inspiratie

Behandelaars zijn professionele en empathische mensen die musculoskeletale aandoeningen over de hele wereld behandelen. We kunnen hun werk beter inzichtelijk maken met een draagbare dynamometer.

Wij zoeken trouwens meer vakbekwame distributeurs om een wereldwijde distributie mogelijk te maken.  Betere distributie betekent meer toegang voor behandelaars hetgeen weer resulteert in betere revalidatie resultaten voor patiënten.  https://mustec.info/information-for-dealers/

Onze visie

We streven ernaar om elke fysiotherapeut met een MusTec HD op zak te zien, zodat ze de spierkracht daadwerkelijk kunnen kwantificeren. Op deze manier kunnen artsen die informatie en hun vaardigheden toepassen om de dagelijkse levenskwaliteit van elk van hun patiënten te verbeteren. Niets zou ons meer voldoening geven dan bij te dragen aan dat doel.

Wie we zijn

MusTec is in 2013 opgericht met de opbrengst uit de verkoop van ons 20-jarige bedrijf Biometrics Motion. Dit nieuwe bedrijf, MusTec, werd opgericht met als enig doel het ontwikkelen van een moderne draagbare dynamometer ten behoeve van mensen met neuromusculaire en musculoskeletale klachten of chronische aandoeningen.

 

Code of Conduct

MusTec houdt rekening met het milieu. Wij proberen rekening te houden rekening met onze omgeving en onze gezamenlijke toekomst. Ons doel is om het milieu minimaal te belasten door recycling, reistijd beperkingen en met de ontwikkeling van onze producten. Dit laatste o.a door materiaal en productie keuzes als ook met controle op de totale life cycle van het productieproces. Daarnaast ondersteunen wij onderzoek waar de vraagstelling in relatie staat tot het verhelpen van chronische spieraandoeningen.