Over Ons

MusTec, de firma achter de MusTec HD

MusTec is een Nederlands medisch technologisch bedrijf met een visie om behandelaars te helpen beter inzicht te geven in het resultaat van interventies, waardoor de patiënt feitelijk inzicht krijgt in het merkbare behandel-effect. Meten zorgt voor efficiëntie en geeft kostenbesparing van zorgbehoefte.

MusTec HD is het eerste product wat door MusTec is ontwikkeld.
De ontwikkelaars – o.a. voor meer dan 25 jaar werkzaam in het domein Musculoskeletaal – hebben hun expertise bijeengebracht om de MusTec HD te maken. Klanten vinden dat het een succesvol innovatief product is geworden. MusTec HD wordt nu succesvol in meer dan 12 landen in de wereld gebruikt en meer landen zullen spoedig volgen.

MusTEC ontwikkelt door met nieuwe producten als aanvulling op deze MusTec HD icoon.

Onze inspiratie

Mededogen. Beoefenaars zijn meelevende mensen die musculoskeletale aandoeningen over de hele wereld behandelen. We kunnen hun werk vergemakkelijken door een draagbare dynamometer in ieders zak te voorzien. Daarvoor hebben we meer distributeurs nodig. Betere distributie betekent meer toegang voor behandelaars, wat betere resultaten voor patiënten betekent. Het is zo simpel.

Onze visie

We streven ernaar om elke fysiotherapeut met een MusTec HD op zak te zien, zodat ze de spierkracht daadwerkelijk kunnen kwantificeren. Op deze manier kunnen artsen die informatie en hun vaardigheden toepassen om de dagelijkse levenskwaliteit van elk van hun patiënten te verbeteren. Niets zou ons meer voldoening geven dan bij te dragen aan dat doel. Zelfs geen financieel succes.

Wie we zijn

MusTec is in 2013 opgericht met de inkomsten uit de verkoop van ons 20-jarige bedrijf Biometrics Motion. Dit nieuwe bedrijf werd opgericht met als enig doel het ontwikkelen van een draagbare dynamometer voor mensen die lijden aan neuromusculaire en musculoskeletale aandoeningen.

Code of Conduct

MusTec houdt rekening met het milieu. Wij houden rekening met onze omgeving en onze toekomst. Ons doel is om minimaal het milieu te belasten door recycling, reistijd beperken en met het ontwikkelen van producten, met controle op de totale life cycle van het productieproces. Daarnaast ondersteunen wij onderzoek waar de vraagstelling in relatie staat tot het verhelpen van chronische spieraandoening.