MusTec HD Software

Original price was: €500,00.Current price is: €0,00.

Aantal:

MusTec HD Software - (Tijdelijk gratis)

Als introductie stellen wij de software gratis ter beschikking aan iedereen die nu een MusTec HD (Dynamometer) aanschaft . Via uw e-mail adres krijgt u bericht met een link vanwaar u deze software kunt downloaden. De software zelf vertegenwoordigd een waarde van ruim Euro 500,- . Afhankelijk van de specificaties van uw PC moet U een specifieke “dongle”, BLE 4.0 USB stick aanschaffen die U op deze site kunt verkrijgen. Alleen indien uw PC uitgerust is met een een Low Energy 4.0 Bluetooth connectie ( zie uw specificatie) hoeft U geen dongle aan te schaffen. Een gewone Bluetooth 4.0 connectie is geen Low Energy connectie en heeft u de dongle dus nodig. De software is ontwikkeld voor Windows 7 en 10. Niet voor Windows 8. De latere Mac versies zijn standaard uitgerust met een Low Energy Bluetooth 4.0 connectie.

Algemeen
Hoewel de MusTec HD Dynamometer is ontworpen als een stand-alone beoordelingsinstrument, is de MusTec HD Dynamometer uitgerust met een ingebouwde Low Energy Bluetooth 4.0 connectie. Deze staat de behandelaar toe over meer informatie te kunnen beschikken via een draadloze en real time verbinding met een PC of Mac. ( IPad in ontwikkeling). In nauwe samenwerking met onderzoekers, clinici, therapeuten en technici is speciale MusTec HD software ontwikkeld en staat de content onder supervisie van een Europese universiteit waardoor de kwaliteit van de software getoetst is op onder andere haar klinische relevantie.

Beschrijving
De applicatie Software begeleidt de behandelaar bij de metingen , waarbij directe feedback door het systeem wordt gegeven met betrekking tot het krachtverloop en waarbij met één druk op de knop rapportages en analyses gemaakt en afgedrukt kunnen worden. De software applicatie bevat de volgende onderdelen:

 • Patiënten database: De Patiënten database bestaat uit specifieke patiëntengegevens zoals Naam, adresgegevens, geslacht, leeftijd, gewicht, patiëntennummer, verzekering nummer, behandeldatum, behandelaar etc. Er is een patiënt klachten rubriek. Een zoekfunctie stelt de behandelaar in staat een reeds bestaande patiënt en de betreffende metingen terug te vinden.
 • Behandelprotocollen: Meer dan 50 verschillende behandelprotocollen van zowel de Bovenste- als Onderste extremiteiten zijn al standaard opgenomen via een pull down menu, ieder met een korte uitleg hoe men correct moet meten. De behandelaar of onderzoeker heeft de mogelijkheid zijn eigen additionele behandelprotocollen als standaard in te voeren.
 • Vergelijking met normwaardes: Voor de meeste standaard behandelprotocollen bestaan in de literatuur normwaardes waarbij rekening wordt gehouden met o.a. de leeftijd, gewicht en lengte van een patiënt. Deze normwaardes kunnen zowel voor de dominante als niet-dominante zijde worden vergeleken met de door de patiënt geleverde maximale en gemiddelde piekkracht.
 • Rapportages: Een grote variëteit aan rapportages zullen standaard geproduceerd kunnen worden zoals;
  1. Rapportages binnen een meting waarbij bijvoorbeeld de gemiddelde en maximale piekwaardes van de verschillende zijdes (dominant en niet-dominant) vergeleken kunnen worden.
  2. Rapportages tussen metingen waarbij bijvoorbeeld metingen van verschillende zijdes , momenten of zelfs personen met elkaar vergeleken kunnen worden.
  3. Voortgangsrapportages waarbij bijvoorbeeld op een grafiek aangegeven wordt hoe het gaat met de ontwikkeling van een gekozen spier of spiergroep van de patiënt.
 • Exporteren van data: Opgeslagen patiënten en meetdata kunnen geëxporteerd worden naar andere software systemen via zogenaamde .cvs files.
 • Updates: Regelmatig zullen er software updates beschikbaar komen, zonder verlies van reeds ingevoerde patiënten informatie.
 • Taal: In eerste instantie wordt de MusTec HD software in het Nederlands en Engels geleverd. Door het beschikbaar komen van de belangrijkste wereld talen zal de MusTec HD software applicatie ook land specifiek worden uitgebracht.
 • Data export en Integratie: Een exportfunctie via *.csv files is beschikbaar waarbij bijvoorbeeld koppelingen mogelijk zijn met administratieve software pakketten zodat de meetdata direct kunnen worden overgenomen in bijvoorbeeld een alternatief patiëntendossier dan wel bijvoorbeeld in een ziekenhuis informatie systeem.